2014 - SDH Drahov

Hledat
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

2014

Traktoriáda


Traktoriáda Drahov 21. června 2014


SPONZOŘI DRAHOVSKÉ TRAKTORIÁDY 2014

HLAVNÍ SPONZOR: BUKOVSKÁ VODA

OSTATNÍ SPONZOŘI:
OBEC DRAHOV, OBEC ZLUKOV, SDH DRAHOV, PARTNER IN PET FOOT, DITA TÁBOR, POHOSTINSTVÍ DRAHOV – DAN MATERNA a LENKA NOVÁKOVÁ ml., AUTODOPRAVA JAROSLAV NOVÁK, AUTODOPRAVA a STŘECHY ZDENĚK NOVÁK, ROMAN ZELENÝ, FRANTIŠEK KOUBA, MARTIN HILLE st., TOMÁŠ MILD, JAN LUKÁŠEK, JAN DVOŘÁK ml., PAVEL DVOŘÁK, BOHUMÍR KOLBA, JAN HUŠEK a JINOS AGRO.


    Předposlední červnovou sobotu se uskutečnil už sedmý ročník TRAKTORIÁDY DRAHOV.
Na konec června bylo počasí chladnější, ale důležité bylo, že nepršelo. Program se podle jiných let příliš nezměnil: tzn. ranní prezence, dopolední spanilá jízda obcí, odpolední jízda zručnosti a vše zakončilo kolem druhé odpolední předání cen. Pak již byla volná zábava.
    Prezence začala již v sedm ráno příjezdem prvního traktoru, který byl z Mažic. Od sedmé do jedenácté hodiny, kdy prezence končila, se sjelo neuvěřitelných
94 traktorů, malotraktorů sekaček a různých domácích pomocníků. Tím jsme překonali loňský celkový počet o 9 strojů.
K  prohlédnutí tu byly traktory různého stáří i různého zaměření. Tím je myšleno, traktory, které stále pracují a traktory, které svým majitelům slouží spíše jako výstavní. Těchto krasavců by bylo do terénu asi opravdu škoda.
Letos podruhé jsme udělovali cenu za nejhezčí traktor. Tuto cenu získal traktor Hanomag C-224, jehož majitelem je pan Petr Kališ, ale celkovou generálku 2 roky prováděl Josef Švajlen.
    Odpolední jízda zručnosti měla tentokrát dokonce 3 kategorie. Přidali jsme kategorii junior za doprovodu osoby starší 18-ti let. Výsledky všech kategorií jsou k  nahlédnutí pod článkem.
   
Závěrečné poděkování patří Policii ČR, všem sponzorům v  čele s  Bukovskou vodou a samozřejmě všem, kteří nám jakkoli s  letošním ročníkem Traktoriády Drahov 2014 pomohli.


FOTOGRAFIE
naleznete ZDE.

VIDEO
naleznete ZDE a také ZDE.

Evidenci
všech traktorů naleznete ZDE.

Výsledky jízdy
zručnosti naleznete ZDE.




 
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky